A pornóiparról szól a nyers sikerfilm, itt a Pleasure előzetese

Ninja Thyberg filmje május 13-án kerül bemutatásra New Yorkban és Los Angelesben. Itt a Pleasure előzetese.

Ninja Thyberg játékfilmes debütálása 2021-ben lenyűgözte a virtuális Sundance Filmfesztivált, de hamarosan a nagyközönség számára is elérhetővé válik.

A pornóiparról és annak minden résztvevőjére gyakorolt hatásairól szóló nyers alkotás cselekménye egy  Linnéa nevű 20 éves nő köré épül, aki Svédországból érkezik Los Angelesbe. Hollywood csillogó földjén felveszi a Bella Cherry nevet abban a reményben, hogy nemzetközi felnőttfilm-sztárrá válik, de a hírnévhez vezető út kompromisszumok és gyötrelmek tömkelegével jár. Ahogy Bella egyre jobban befut az iparágban, a tét is egyre nagyobbá válik. A forgatások egyre kínzóbbak, reményei pedig komoly kihívások elé kerülnek.

A film Thyberg saját 2013-as, azonos című rövidfilmjén alapul. Abban a filmben egy fiatal színésznőt arra kérték, hogy dupla anális behatolási jelenetet forgasson, hogy megmentse az állását. A nagyjátékfilmes változat sem szűkölködik ehhez hasonló jelenetekben.

A főbb szerepeket Zelda Morrison, Evelyn Claire, Chris Cock, Kendra Spade és Dana DeArmond alakítják, Morrisont és a redezőt is jelölték a 2022-es Film Independent Spirit Awards-on.

67 Pleasure  (2021)

dráma

A 19 éves Linnéa úgy dönt, maga mögött hagyja az unalmas kisvárosi életet, hogy Jessica néven pornós karrierbe kezdjen, a hírnévért azonban komoly árat kell fizetnie. több»