A közösségi felületeken továbbra is a Sárkányok háza ötödik epizódjáról beszél mindenki. Ez talán nem is meglepő, hiszen a sorozat hangulata egyre jobban kezd ahhoz hasonlítani, amit okkal várhatnak el a Trónok harca rajongói.

Bár az epizód csakugyan felkavaróan indított Lady Rhea Royce meggyilkolásával, van egy apró részlet, amelyen mégis sokkal többeknek akadt meg a tekintete. Történetesen azokról a faliszőnyegről van szó, amely a királynő hálószobájában van kifüggesztve, és amely egy orgiát ábrázol.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julie Bowen (@itsjuliebowen) által megosztott bejegyzés

A szőnyegek abban a jelenetben látható, amikor a királynő Ser Criston Cole-t magához hívatja. A dekorációk egyébként a korábbi epizódokban is fel-felbukkannak, ám magyarázat egyelőre nem született rájuk, mindenesetre a királynőt alakító Emily Carey már reagált az észrevételekre, és elárulta, hogy a forgatáson sokat nevettek a díszleteken.

Ebben a világban úgy tűnik, csakugyan minden megengedett, a sorozat rajongóinak egy része pedig arra a következtetésre jutott, hogy a szőnyegek a “romantikus” hangulat megalapozásához szükségeltetnek.