A Skywalker kora a legrosszabb Star Wars film valaha?

Az utóbbi években nem került könnyű helyzetbe sem J.J. Abrams, sem pedig Rian Johnson azzal, hogy elvállalták az új Star Wars filmek rendezését.

Bár Az ébredő Erőt egyöntetűen hatalmas lelkesedéssel fogadták mind a rajongok, mind pedig a kritikus, Az utolsó Jedik már nem mondhatta el ezt magáról, így eléggé megosztott mindenkit, aki csak látta.

Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a kilencedik epizód is hasonló sorsra juthat, legalábbis az első kritikusi vélemények alapján. A Skywalker kora nem csupán számos negatív értékelést zsebelt be a premier óta, a Rotten Tomatoes portálon mindössze 58 százalékon áll a film értékelése, ezzel pedig jelenleg a legrosszabb Star Wars filmnek számít a Baljós árnyak után.

A legtöbben a film eseményeinek zsúfoltságát, illetve a fan service-t kifogásolták, amely gyakorlatilag zavarónak tűnt sokak számára. Lehet, hogy azonban ezúttal a rajongói vélemények mentik meg a film reputációját.

A Skywalker kora a mai nap folyamán, azaz december 19-én debütál a hazai mozikban, ízelítőnek pedig fentebb belinkeltünk egy ütős előzetest is hozzá.