A Star Wars univerzum sötét és baljós oldalára fókuszál a Mandalorian

Idén ősszel indul a Disney+ streaming szolgáltatás, amelynek műsorkínálatában már most az év egyik legjobban várt sorozatának, a The Mandalorian számít.

A rendezői széket Jon Favreau foglalta el a produkciónál, aki korábban többek között A vasembert, illetve a Disney idei egyik legnagyobb dobását, Az oroszlánkirályt rendezte. Bár ez utóbbi kissé felemás kritikai fogadtatásban részesült, kétségtelenül az új Oroszlánkirály korszakalkotó látványvilágával és animációs technikájával mindenkit lenyűgözött.

Favreau egy friss interjúba pedig arról is beszélt, milyen hangulatot képzelt el az új Star Wars sorozatnak. „Nem csupán az eredeti Star Wars filmek képi világát és esztétikáját próbálom megeleveníteni, hanem a legelső történések hangulatát is. Milyen is volt valójában a Tatooine? Mi történt a kantinokban? Ez a kérdés már gyerekkorom óta izgat, hogy egy sokkal sötétebb és ijesztőbb oldalát is megismerhessük a Star Wars univerzumnak” – nyilatkozta a rendező.

Minden valószínűséggel a rajongók csakugyan egy új oldaláról ismerhetik meg a franchise-ot, amely várhatóan idén, november 12-é érkezik.