A Szenilla nyomában minden idők legjobbja!

Ilyen magas bevételeket egy animációs film sem ért el az Egyesült Államokban!

Új királya van az animációs filmeknek az USA-ban. A Szenilla nyomában a napokban átlépte a 445,5 millió dolláros bevételt a tengerentúlon, mellyel minden idők legmagasabb bevételét produkáló animációs filmje lett az Államokban. Az eddig rekorder, a Shrek 2 a maga 441 milliójával kénytelen beérni a második hellyel.

A Pixar alkotása ezen a hétvégén újabb 11 milliót kaszált, és már csak néhány millió választja el A sötét lovag: Felemelkedéstől. Ha sikerül átlépnie a 448,1 milliót, minden idők tizedik legmagasabb bevételét produkáló filmje lesz az USA-ban, és szinte biztos, hogy erre napokon belül sor kerül.

Az olyan filmeknek köszönhetően, mint a Szenilla nyomában, a Amerika Kapitány: Polgárháború, a Zootropolis - Állati nagy balhé és a A dzsungel könyve a Disney a közelmúltban hazai terepen átlépte a 2 milliárd dolláros bevételt. Ilyen magas összeget az év ilyen korai szakaszában még egy stúdió sem tudott produkálni a filmtörténetben. Sőt, a nemzetközi piacokról származó idei bevétel már a 3 milliárdot is meghaladja! Vagyis 2016 közepén a Disney már 5 milliárddal büszkélkedhet, és hol van még az év vége!?

78 Szenilla nyomában (2016)

animáció | családi | kaland

Amikor Dory rájön, hogy a Kaliforniai Tengerbiológiai Intézetben született, és fiatal korában engedték szabadon az óceánban, elindul, hogy megkeresse szüleit, Némót és Marlint.  több»