Már megint A fiúk sorozat. Az elmúlt évtized szuperhősmániájának sötét oldala, avagy a sorozat, amelyben görbe tükröt tartanak Amerika kapitány és Superman elé. És ezzel igen népszerű is lett (ahogy az alapjául szolgáló képregény is az). Korábban már mi is beszámoltunk a harmadik évad első részének döbbenetes jelenetéről, de a hatodik részben is készülhetnek a rajongók valami betegségre.

A képregény egyik híres jelenetét, egy gigantikus szuperhősorgiát vittek ugyanis a vászonra a készítők. Anélkül, hogy a részletekbe belemennénk, elég csak a forgatáson résztvevő színészeket meghallgatni.

A Soldier Boyt alakító Jensen Ackles arról mesélt, hogy a forgatás során mindenfelé sikosítós palackok hevertek, de mivel a járványügyi protokoll még mindig érvényben volt, így legalább ennyi kézfertőtlenítő is volt köztük. A kettőt pedig nem volt nehéz összekeverni, a stáb pedig pontosan tudta, hogy mikor keverte össze valaki a sikolyokból.

A The Deepet játszó Chace Crawford arról számolt be, hogy bár ő maga nem vett részt az ominózus jelenet forgatásán, hallott dolgokat a többiektől. Úgy írta le ezeket a beszélgetéseket, mintha a színésztársai háborúból tértek volna vissza.

A sorozat forgatókönyvírója, Eric Kripke büszkén vállalja, hogy tető alá hozták az orgiát, mivel elmondása szerint rengeteg rajongótól hallotta, hogy ezt meg kellene csinálni. És mivel ő szereti a kihívásokat és szereti azokat teljesíteni is, megvárta, amíg elég befolyást szerez az Amazonnál, hogy keresztül vigye az ötletét. Ezért került sor csak a harmadik évad hatodik részében az orgiára.