A tisztálkodás a legforróbb téma jelenleg Hollywoodban, Jason Momoa is beszállt

Ismét egy különös téma tartja lázban a sztárvilágot, a napokban ugyanis egyre több filmszínész fejtette ki véleményét a fürdés és zuhanyzás kérdésében.

Az egész Ashton Kutcher és Mila Kunis interjújával kezdődött, amelyben a pár kifejtette, hogy csupán akkor fürdetik meg a gyerekeket, amikor már szemmel láthatóan koszosak. Mindezt azzal indokolták, hogy a túlzott fürdetéssel lemosódnak a bőrről azok a természetes olajok, amelyek védelmet nyújtanak.

A vitába azóta többen is beszáltak, többek között Jake Gyllenhaal és Dwayne Johnson. Johnson egyébként nem is ért egyet az egésszel, szerinte ugyanis fontos, hogy reggel és este is a víz alá álljunk, számára pedig nem kérdés az edzés utáni tisztálkodás is.

Jason Momoa-t azonban már nem lehetett berántani a fenti témába, így amikor egy friss interjú során erről kérdezték, a színész azonnal le is csapta a témát:

“Nem szeretnék semmilyen trendet elindítani. Higgyétek el, zuhanyozom. Én vagyok Aquaman. A vízben vagyok állandóan” - jegyezte meg Momoa.