Néhány napja futott csak be A vágyak szigete eredeti nyelvű trailere, máris itt a jövőre érkező Blumhouse ohrror magyar szinkronos filmelőzetese!

A Blumhouse boszorkányműhelyen valamire nagyon rátapintottak: Jason Blum produkciós cége sorra hozza a kasszasiker horrorokat, a legújabb sikervárományos pedig a 70-es, 80-as évek népszerű sorozatának sajátos, vérbő adaptációja lesz, melyhez befutott a magyar nyelvű trailer.

A történt egy Csendes-óceánon elterülő káprázatos szigeten játszódik, ahol egy olyan intézmény található, mely arra hivatott, hogy az ide érkezők minden vágyát teljesítse. Az intézmény vezetője egy rejtélyes tudós, akinek meglehetősen sajátos felfogása van arról, mit is jelent megvalósítani az álmokat.

A film rendezői székét Jeff Wadlow foglalhatta el, a főbb szerepeket Lucy HaleMichael RookerMichael PeñaMaggie QKim Coates és Parisa Fitz-Henley alakítják.

A A vágyak szigete 2020. február 13-tól látható a magyarországi mozikban, a friss szinkronos előzetest idelent nézhetitek meg.