Lucy Hale nagyon beleélte magát új filmje, A vágyak szigete (Fantasy Island, hazai bemutató: február 13.) című misztikus thriller hangulatába.

Az első sikereit a Disney csatornán elérő, a Hazug csajok társasága-sorozatban híressé vált színésznő a filmben ugyanis elkerül egy olyan szigetre, ahol mindenkinek valóra válik egy kívánsága – és a társaság nemsokára kénytelen rájönni, hogy ebből több baj származik, mint öröm.

A forgatás után Lucy civilben is elkezdte nagyon komolyan venni, mit kíván – az Instagramja is erről árulkodik: az idén már az újévi kívánságait is annak tudatában állította össze, hogy óvatosan kell bánni a kívánságokkal.

– Azért egy nagy új szerelmet mindenképpen kívánok magamnak – nyilatkozta nemrég a színésznő. – A szerelemre mindig nyitott akarok maradni. Egy kis megnyugvásra. De azért alapvetően azt szeretném megtanulni, hogy elfogadjam, amit megérdemlek. Szóval, a belenyugvás is a vágyam: kivéve talán a kávét – a rossz kávéba 2020-ban sem fogok belenyugodni. És hogy a következő öt évben mit akarok elérni? Hát… hogy sokkal több kutyám legyen. De igazából nem vágyom semmire, azon kívül, ami van. Ha az lesz velem, ami most van, akkor már jól vagyok. Ha nem cseszem el a 2020-at, az már elég is.

A Jeff Wadlow rendezésében készülő A vágyak szigete február 13-tól a mozikban!