Az Amazon Prime Video berendelte a Harry Bosch - A nyomozó című sorozatuk spinoffját, amely Renée Ballard nyomozóra és a Los Angeles-i rendőrség bűnüldözési osztályára összpontosít majd. 

A Michael Connelly regényei alapján készült új sorozat 10 epizódot ölel majd fel. A cselekmény középpontjában Ballard áll majd, aki egy önkéntes alapon működő, alulfinanszírozott egységet vezet, amelynek feladata a város számos megoldatlan ügyének megoldása. Ballard egy nagyobb összeesküvést fedez fel, és ehhez nyugdíjas szövetségesétől, Harry Boschtól kér segítséget. 

Az eredeti Bosch sorozat nagy siker volt az Amazon számára, hét évadon át futott, és az Amazon leghosszabb ideig futó szkriptelt sorozata lett. A sorozat spinoffja, a Bosch: Örökség is pozitív fogadtatásra talált. Míg az anyasorozat 97, addig az említett mellékág 100 százalékon áll a RottenTomatoeson, míg a magyar nézők a mafabon 84 és 90 százalékra értékelték a szériákat.

Ballard Connelly öt regényének központi figurája volt, így a siker esetén bőven van lehetőség arra, hogy több évadon át fusson a széria.

dráma | krimi

A sorozat főhősének karakterét Michael Connelly krimiíró alkotta meg, regényről regényre. Bosch nyomozó kalandjai ezen történetekből épülnek fel. A sorozat cselekménye... több»