Már forog A védelmező 3, ám úgy tűnik, hogy a projekt máris botrányba fulladt, miután az olasz hatóságok 120 gramm kokaint foglalt le a stábtól egy ellenőrzés során.

Az Il Giornale napilap számolt be arról, hogy a rendőrség razziát tartott a Maiori nevű üdülőhelyen, ahol tüzetesen is átkutatták a szállodai szobákat, miután a produkció catering szolgáltatásának vezetője hétfő este szívroham következtében elhunyt. A férfi ruházatában ezt követően több kis csomag kokaint találtak, ami felvetette a gyanút, hogy a produkció telephelyén további kábítószer található.

A kutatás során 120 gramm kokaint foglaltak le, illetve két illetőt őrizetbe is vettek. A forgatás az Amalfi-partvidéken zajlik már negyedik hete, ahol a Garbo Produzioni felel a film helyi gyártásáért.

A Garbo Produzioni képviselői egyelőre nem voltak hajlandóak válaszolni a média megkeresésére, ugyanakkor fontos kiemelni, hogy az eljárás valószínűleg nem veszélyezteti a produkció jövőjét, amely a tervek szerint 2023. szeptemberében kerül majd a mozikba Denzel Washington és Dakota Fanning főszereplésével.

akció | krimi | thriller

Egy titkos ügynöknek elege lett. Robert McCall (Denzel Washington) azt hitte, visszavonulhat a harctól, de rá kell jönnie, hogy számára most kezdődnek az igazán veszélyes évek.... több»