Brad Pitt az apja keresésére indul a végtelen űrbe az Ad Astra - Út a csillagokba friss előzetesében. A sci-fi szeptembertől a mozikban!

Néhány hete rukkolt elő a 20th Century Fox az Ad Astra - Út a csillagokba első trailerével, de máris megérkezett a friss előzetes. A film elég nehéz utat járt be a közelgő premierig, azonban előbb csak néhány héttel, majd fél évvel halasztották el a hivatalos bemutató dátumát. Most szeptemberben azonban végre a mozikba kerül a sci-fi, mely amellett, hogy igen látványosnak ígérkezik, jó eséllyel a nézők lelkét is igénybe veszi majd.

A történet szerint ugyanis a Brad Pitt által alakított Roy McBride útra kel, hogy megtalálja több mint másfél évtizede elhunyt apját. A tét nagy: a férfit nem csak a nyilvánvaló személyes motiváció hatja, hanem a civilizáció fennmaradása is, ugyanis apja olyan kísérleteket végzett, mely az egész bolygóra katasztrofális hatással lehet.

Pitt mellett a további szerepeket Liv TylerDonald SutherlandTommy Lee JonesRuth NeggaJohn FinnJohn OrtizKimberly Elise és Greg Bryk alakítják, míg a rendezői széket a Eldorádó, az elveszett város (Z: az elveszett város) direktora, James Gray foglalhatta el.

Az Ad Astra - Út a csillagokba magyarországi premierje szeptember 19-én lesz esedékes. A film új előzetesét idelent találjátok.