Shannen Doherty aggasztó hírt osztott meg az egészségi állapotával kapcsolatban: a negyedik stádiumú rákja most már a csontjaiba is átterjedt.

Ennek ellenére a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák színésznője továbbra is eltökélt a gyógyulás mellett, és kiemelte, hogy folytatja a küzdelmet a betegséggel szemben egy közelmúltbeli Instagram-videóban.

Doherty a videóban elmondta, hogy jelenleg egy hatékony kezelés alatt áll. A People magazinnak adott őszinte interjúban kifejezte erős akaratát az életre, hangsúlyozva, hogy folytatni kívánja az élményeket és a hozzájárulást az élethez. Elmondta: "Nem akarok meghalni. Nincs vége az életemnek. Nincs vége a szeretetnek. Nincs vége a teremtésnek. Nincs vége annak, hogy remélhetőleg jobbá tegyem a dolgokat. Egyszerűen nem - nem vagyok kész."

A színésznőnél 2015-ben diagnosztizálták mellrákot, mely a kezelés után 2017-re remisszióba került. Azonban egy 2020-as interjúban felfedte, hogy a rák visszatért, és júniusban megosztotta, hogy már az agyába is átterjedt.

Doherty december 6-án indítja a "Let’s Be Clear with Shannen Doherty" című podcastjét az iHeartRadion, ahol karrierjéről valamint nyolcéves rák elleni küzdelméről is beszélni fog.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés