Akkora siker Gerard Butler új filmje, hogy máris jön a folytatás

Alig néhány hete érkezett meg a hazai mozikba is a Jean-François Richet rendezésében készült A gép című film, máris berendelték a folytatást.

Nagyon úgy tűnik, hogy Gerard Butlerrel kapcsolatban talán azt az állítást is megkockáztathatjuk, hogy a neve gyakorlatilag garanciát nyújt egy feszült hangulatú akció-thrillerre, itt gondolunk a Támadás a Fehér Ház ellen szériára. A gép folytatása viszont Mike Colter karakterére fókuszál majd, aki megmenekült a kiadatástól, miután a Trailblazer 119-es járata lezuhant a Fülöp-szigeteken.

Annyi már most tudható, hogy a második rész a Ship (A hajó) címet viseli majd. A Jolo partjainál a helyi milíciával való nagyszabású leszámolást követően Gaspare-nak sikerül egy halászhajót szerezni, a neheze viszont csak ezután jön, a 119-es járat körüli felhajtás ugyanis egy hajtóvadászat célpontjává tette őt.

Egyelőre viszont kérdéses, hogy Butler is visszatér-e majd a folytatásban, az előkészületek jelenleg is zajlanak, a tárgyalások a rendező pozíciójára jelenleg is tartanak, a tényleges munkálatok pedig a tervek szerint 2023 végén kezdődnek majd.

69 A gép  (2023)

akció | kaland | thriller

Brodie Torrance-t egy kereskedelmi légitársaság legjobb pilótájaként ismerik, aki hősiesen landol viharban megrongálódott repülőgépével egy távoli Fülöp-szigeteki... több»