Aladdin: Dwayne Johnson lesz Dzsini a folytatásban?

A 2019-ben megjelent élőszereplős Aladdin gyakorlatilag tarolt a mozikban, így a Disney nem is várt sokáig azzal, hogy bejelentse, hogy elkészítik a folytatást.

A helyzet azonban némileg változott az elmúlt hetekben, és nagyon úgy tűnik, hogy Will Smith már nem tér vissza folytatásban. A színész az idei Oscar-gálán megpofozta Chris Rockot, amiért az a felesége, Jada Pinkett Smith kopaszodásán viccelődött. A történtekről és annak következményeiről korábban számos alkalommal beszámoltunk.

Will Smith pofonja nem marad következmények nélkül, a legfrissebb pletykák szerint pedig Dwayne Johnson már tárgyal a Disney-vel, noha ennél többet egyelőre nem lehet tudni a folyamatról.

Egy biztos, a stúdió korábban azt is tisztázta, hogy az élőszereplős Aladdin 2 egy teljesen új történet lesz, így tehát nem az animációs film folytatását adaptálják majd. Bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, azonban a jövőben várhatóan gyakrabban is hallunk még az előkészületekről.

76 Aladdin  (2019)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus | vígjáték

Aladdin egy tiszta szívű utcai suhanc Agrabah városából, aki arról álmodik, hogy egyszer kitörhet a nyomorból. Egy napon erre lehetősége is adódik, amikor a szultán gonosz... több»

via GiantFreakingRobot