2016.04.29   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az Oscar-díjas színésznő Angelina Jolie nyomdokaiba lép.

Alicia Vikander lesz Lara Croft a Tom Raider rebootbanA kép forrása: hypable.com

Hivatalos, Alicia Vikander leszerződött a Tomb Raider reboothoz, melyben a népszerű videojáték franchise főszereplőjét, Lara Croftot alakítja majd. Bár a történetről még nem sokat tudni, annyi biztos, hogy a rebootban a fiatal kalandor történetét követhetjük majd nyomon.

A film rendezői székét Roar Uthaug foglalhatja el (Bølgen), míg a gyártást az MGM, a Warner Bros. és a GK Films felügyeli majd.

Vikandert, aki idén A dán lányban nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott a legjobb mellékszereplő kategóriában, legözelebb a Jason Bourne-ben láthatjuk a filmvásznon.

Croftot az első két Tomb Raider filmben Angelina Jolie alakította, és bár a produkciók nem hozták meg a kritikai sikert, a közönség körében kellő népszerűségre, és az ezzel járó anyagi bevételre tettek szert.

A Tom Raider videojáték franchise 1996-ban indult, az azóta készült részekből eddig több mint 45 millió példányt adtak el világszerte.

Ti szívesen látjátok Vikander Lara Croft szerepében?

74 Jason Bourne (2016)

akció | thriller

Jason Bourme filmtartalom: A CIA egykori leghalálosabb ügynöke kilép az árnyékból Paul Greengrass látványos akciófilmjében. "Az, hogy mindenre emlékszel, még nem jelenti azt,... több»