Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
22
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
3
Videók
Bølgen
 
dailyfilmsan   2018. 08. 20.

legújabb vélemény

Ez egy nagyon jó katasztrófa film. Nem mellesleg nem egy égből kapott sztori hanem erős és valós talapzaton áll. A történet egy geológusról szól aki az utolsó munkanapján eszmél rá hogy nagy a baj. Persze mint az szokás szerint lenni szokott későn kapcsol mindenki más és kész is a katasztrofális helyzet. A család ketté szakad és elindulnak az ösztönök az emberben. A színészek hihetetlenül jók, de hát nem is csodálom mivel a norvégok mindig nagyszerű dolgokat alkotnak.

 
avatar123   2017. 01. 26.

A film sajnos rendre másolja a sablonos amerikai katasztrófafilmek kliséit, ami szerintem nem tesz jót neki. Pedig van benne ötlet kihasználatlanul bőven. Nagy kár érte. A színészek is szinte mindent megtesznek, hogy egy jó filmet hozzanak össze, de a karaktereik annyira sablonosak, hogy láthatóan szinte semmit nem tudnak velük mit kezdeni.


 
Tchiva   2016. 07. 06.

Én végig izgultam, szeretem ezt a műfajt, így mindent meg is kaptam, amit vártam tőle. Szerintem nagyon jó vér frissítés az egésznek. Csakis ajánlani tudom. :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.