Álljunk meg egy szóra, élőszereplős adaptáció készül a Pindúr Pandúrokból!

A mai 30-asok bizonyára jól emlékeznek ezekre a sorokra: „Cukor, só és minden, mi jó. Ezekből az összetevőkből próbálták megalkotni a tökéletes kislányokat. De Utónium professzor véletlenül a kotyvalékba kevert még egy alkotóelemet: az X-vegyszert! Így születtek meg a Pindúr pandúrok!”

Nos, a 2000-es évek elején futott rajzfilm-sorozat egy egész generáció agyába égett bele. Három kislány – Sziporka, Puszedli és Csuporka –, akik szupererővel rendelkeznek, minden részben megmentette a világot – többnyire egy Mojo Jojo (itthon Mohó Jojó…) nevű szuperintelligens majomtól.

Ami annak idején a Cartoon Networkön sikerrel futott, most könnyen lehet, hogy élőszereplős sorozat formájában tér vissza! Legalábbis ez a terve Greg Berlanti, valamint Diablo Cody producer és forgatókönyíró-párosnak. Kettősük a 2000-es években számos sorozat és tiniknek szóló műsor elkészítésében vett részt.

Egyelőre nem sok részlet ismert, de a hírek szerint nem egy egyenes adaptációról, mint inkább egy élőszereplős folytatásról lehet szó. Eszerint a rajzfilmekben megismert három kislány idő közben felnőtt, immár huszonévesek. És természetesen mindhárman a boldogságot keresik, ami nem olyan könnyű, ha az ember egész gyerekkorát szuperhősként élte le. Most viszont újra össze kell állniuk, hogy egy utolsó nagy kalandban újra megmentsék a világot.

Egyelőre nem tudni, hogy kik alakíthatják Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát, ahogy azt sem, hogy milyen jellegű sorozatban gondolkoznak a készítők.