Álljunk meg egy szóra, Hugh Jackman újra Rozsomák lesz?

Bár nagyon úgy tűnik, hogy Hugh Jackman a 2017-es Logan - Farkas után végleg maga mögött hagyta Rozsomák szerepét, egy minap megjelent instasztori azonban alaposan felcsigázta a rajongókat.

Számos név merült fel az elmúlt évek folyamán, hogy ki is veheti át majd a stafétát Jackmantől, miután a X-Men filmes jogok a Marvelhez kerültek, így Tom Hardy, Daniel Radcliffe és Taron Egerton neve is kapcsolatba került a szereppel kapcsolatban.

Persze az MCU világában semmi sem lehetetlen, így egy kisebb cameo erejéig még mindig visszatérhet Jackman Rozsomákként, erre pedig akár remek lehetőséget kínálhat a Pókember 3 - Nincs hazaút, a Doctor Strange az őrület multiverzumában, illetve a Deadpool 3 is.

Éppen emiatt sokakat meglepett Hugh Jackman által közzétett instasztori, amelyen a Marvel elnökével, Kevin Feige-val látható egy közös fotón, illetve egy eddig sosem látott Rozsomák grafika is megjelent, amelyet a BossLogic tervezett.

Noha arra valóban halvány esély van, hogy Ryan Reynolds és Jackman együtt szerepeljenek a Deadpool harmadik részében, az idén nyáron debütáló Free Guyban állítólag együtt láthatjuk a párost egy rövid jelenet erejéig.