Álló ovációt és vastapsot kapott Luc Besson új sci-fije, a Valerian

Besson a jelenleg is zajló Comic Conon mutatta be új filmjének részletét.

Hangos ováció kísérte a Valerian hét perces filmrészletét San Diegóban. Luc Besson  jövőre debütáló sci-fije levette a lábáról a Comicon H-termének közönségét, akik vastapssal fogadták a rendező filmjét.

Sajnos az anyagot egyelőre nem tették közzé az alkotók, így csak a beszámolókra és a fotókra tudunk hagyatkozni, hogy valóban ennyire ígéretes-e a produkció, de a legjobbakat feltételezzük. Annyi mindenesetre már tudható, hogy a sci-fi főhősei két ügynök, Valerian és Laureline, akik a kormány megbízásából az univerzum rendfenntartására szerződtek. Következő küldetésük az Alpha nevű intergalaktikus városba vezet, ahol a 17 milliós lakosság a világegyetem minden sarkából összeverbuválódott fajokból áll. Az egyre csak növekvő és fejlődő metropolisz hátterében azonban veszélyes erők munkálkodnak...

A film cselekménye a  Valerian és Laureline című francia képregényen alapszik. Pierre Christin ésJean-Claude Mézières alkotásának első része 1967-ben jelent meg.

A produkció főszerepeiben olyan feltörekvő tehetségeket látnatunk majd, mint Cara Delevingne (Suicide Squad - Öngyilkos osztag) és Dane DeHaan (A csodálatos Pókember 2.) ,

Valerian és az ezer bolygó városa 2017 nyarán debütál a mozikban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A 28. században Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) különleges ügynökök az emberi területek rendfenntartásával vannak megbízva. A védelmi miniszter a kis... több»