Amikor a Jumanji és a Fűrész találkozik: Ezt a Netflix-filmet nézi majd mindenki a hétvégén (Válassz vagy meghalsz)

Ma új horrorfilm debütál a Netflixen, és ha csak fele annyira jó, mint amennyire ígéretes, akkor máris lesz mire borzongani ezen a hétvégén. A Válassz vagy meghalsz olyan, mintha a Jumanji és a Fűrész szerelemgyereke lenne.

A sztori egy főiskolásról, Layláról szól, aki csúnyán le van égve, de mindenképp pénzt kellene szereznie. Egy nap talál egy régi videojátékot egy barátja kacatjai közt, amely azzal kecsegtet, hogy 125 000 dollárt nyerhet vele. De alig vág bele, máris furcsa dolgok kezdenek körülötte történni. Hamarosan rájön, hogy a CursR névre keresztelt videojáték egyáltalán nem az, aminek látszik. Egy saját személyiség, ami hatással van a valóságra és képes rávenni a játékosokat szörnyű dolgokra: megölni másokat vagy akár saját magukkal is végezni.

A játék során Laylának folyamatosan olyan döntéseket kell hoznia, amely mások halálához vezet, de ha nem tesz így, akkor ő maga hal meg. Hasonló szitu, mint a Fűrész filmekben volt. A Jumaji hasonlat pedig a környezet folyamatos megváltozásából fakad.

A film két főhősét Iola Evans és Asa Butterfield alakítják, de van mellettük egy igazi horrorlegenda is. A videojátékot ugyanis a rémálmok örök főszereplője, Robert Englund szólaltatja meg.

dráma | horror | thriller

Egy lecsúszott diák, aki egy 100 000 dolláros nyereményt keresve egy ismeretlen, 1980-as évekbeli túlélő számítógépes játékot kezd játszani. Egy sor váratlanul rémisztő... több»