Amikor már azt hittük, Keanu Reeves már nem lehet jobb fej, a színész ismét bizonyított

A rák elleni küzdelem mindig, minden fronton kiemelten fontos. Ahogy csak lehet támogatni kell ezeket a törekvéseket, főleg amikor kisgyermekeket is érint a betegség. Keanu Reeves évek óta csendben támogatja a rák ellen küzdő szervezeteket, most pedig újabb akcióban vesz részt.

A rákbeteg gyermekek táboroztatásával foglalkozó Camp Rainbow Gold a koronavírus miatt sok programját törölni kényszerült. Hogy valamit megmenthessenek a nyárból, egy aukciót indítottak, ahol nagyjából félszáz felajánlásra lehet licitálni az adományozókedvű embereknek.

A listán vacsorameghívás, Hugo Boss táska, mexikói út, wellness és hasonló felajánlások is szerepelnek. De néhány híresség is csatlakozott az akcióhoz. Így lehet licitálni egy 15 perces Ally Brooke exkluzív minikoncertre vagy épp Andy Grammer egy dedikált gitárjára is.

És, hogy visszakanyarodjunk Keanu Reeveshez, ő is beszállt az akcióba, az ő felajánlása egy 15 perces Zoom videochat. Szóval, ha lenne valami, amit mindenképpen személyesen kérdeznél meg kedvenc színészedtől, akkor nincs más teendőd, mint adományozni a lehető legnagyobb értékben. Ha a te adományod a legnagyobb, Keanu neked ad negyed órát az életéből.