Úgy tűnik, Angelina Jolie sokkal nagyobb ambíciókkal vágna neki a galaxisnak, hiszen azon túlmenően, hogy a színésznő szerepel majd Az Örökkévalókban, akár egy Star Wars produkcióban is feltűnhet majd.

Minderről egy panelbeszélgetés során számolt be a Disney D23 Expoján. Jolie nem csupán a Marvel egyik legjobban várt filmjét, hanem az idén ősszel mozikba kerülő Demóna 2: A sötétség úrnőjeét is promózta.

A beszélgetés során a színésznő elárulta, hogy a számára Star Wars filmekből Jabba, a Hutt segédje, Salacious Crumb az egyik legszimpatikusabb karakter, majd hozzátette: „Beszéltem J.J. Abramsszel, és azt mondtam neki, hogy fogalmam sincs, miért ne szerepelhetnék a Star Warsban.”

Noha, Jolie a Skywalker korában való részvételről talán lemaradt, J.J. Abrams azon kérdésére pedig, hogy legszívesebben kit alakítana a filmben, egyelőre nem tudott válaszolni, nagy eséllyel akár valamelyik készülő Star Wars produkcióban láthatják még őt a rajongók.

Idén ősszel érkezik a Disney+ streaming szolgáltatón keresztül a The Mandalorian című sorozat, a D23 Expon pedig hivatalossá vált Ewan McGregorral elkészül az Obi-Wan Kenobi széria is.