Angelina Jolie rendezheti a Captain MarveltA kép forrása: Universal Pictures

Angelina Jolie-nak állítólag 20 millió dollárt ajánlott fel a Disney a Marvel Kapitány rendezői székéért.

A legfrissebb értesülések szerint mégsem Joss Whedon rendezi a Disney és a Marvel égisze alatt készülő Angelina Joliet. Bár a hír hivatalosan még nem erősítette meg a stúdió, könnyen lehet, hogy Angelina Jolie készítheti el az első női főszereplővel készülő Marvel szuperhős filmet.

A hírt a nem éppen a megbízhatóságáról ismert OK! bulvármagazin szellőztette meg. A portál szerint Jolie 20 millióval lehet gazdagabb, ha elvállalja a rendezői széket. A stúdió illetékeseit állítólag a rendezőnő legújabb filmje, a Rendíthetetlen győzte meg.  

Akármennyire is csak pletykáról van szó, egyáltalán nem elképzelhetetlen Jolie szerződtetése, legfőképp annak a fényében, hogy a konkurens Warner a Wonder Woman adaptációjára szintén egy női rendezőt, Michelle MacLarent szerződtette le, ráadásul az utóbbi hónapokban a szakmában egyre többen emelték fel a hangjukat, akik hiányolják a női rendezőket a hollywoodi produkciók mögött. Egy meg nem nevezett forrás állítása szerint Jolie nagyon szívesen vállalná a felkérést.

A Marvel Kapitány 2018. július 6-án debütál a mozikban.