Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
49
Vélemények
31
Képek
28
Videók
 
indingo   2017. 05. 02.

Ha elhiszem a látottakat, akkor tetszett. Sok jelenet számomra már erőltetett volté s nem túl valóságos. Maga az alapsztori jó volt.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

Amennyiben a film túlzás nélkül mutatja a történteket, le a kalappal Louise Zamperini és a társai előtt. Az a megpróbáltatás, amin keresztül mentek inspirálóan hat azt gondolom nem csak a sportolókra de mindazokra, akik hajlamosak feladni. A szereplőválogatás nagyon jól sikerült és a rendezés is kifogástalan.


 
Deku   2017. 07. 25.

Habár színész szinten nem volt hasonlítási alapom, hisz számomra ismeretlenek alakították, szerintem tök jó volt. Az ilyen filmeket nagyon tudom szeretni mert szerintem nincs jobb szórakozás mint amikor az ember hozzá jut egy ennyire kellemes kis darabhoz.

 
hsanya182   2015. 05. 21.

A film igaz történet alapján tökéletesen megjeleníti a belső erőt és kitartást ellentétben a gyengeséggel és erőszakossággal. Érdekfeszítő, izgamlas, tanulságos film, nagyon jól indul és 1,5órát odaszögez a képernyő elé, ezután kicsit lankad az intenzitása, de továbbra is változatos marad, a második világháború elborult időszakait, "emberfeletti" kínzásait élhetjük át. Látni kell! :)

 
dailyfilmsan   2019. 05. 08.

Egy inspiráló történelmi film, a háborúzó amerikai fiakról. Szeretem az ilyen jellegű filmeket és ez is elnyerte a tetszésem, mert a harc jelenetek jól átadják a helyet súlyosságát. A katonák lélektani leépülésének folyamata is megindító, ahogyan az a feltétel nélküli megbocsátás és türelem valamint kitartás ami a filmkockákból árad. Igazán jónak találtam ezt a filmet és a háborús filmek szerelmeseinek szívesen ajánlom, mert más mint a kategória legtöbbike.

Jack O'Connell
Jack O'Connell
Jack O'Connell
Jack O'Connell
Luke Treadaway
C.J. Valleroy
Jack O'Connell
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Jack O'Connell
Garrett Hedlund
Jack O'Connell
Domhnall Gleeson
Jack O'Connell
Jack O'Connell
Jack O'Connell
Jack O'Connell
Jack O'Connell
Jai Courtney
Jack O'Connell
Jack O'Connell
Domhnall Gleeson
 
Pár hónapja a Harag című film kritikájában írtuk, hogy a Brangelina házaspárt manapság nagyon foglalkoztatja a II. világháború. Amíg Brad Pitt német területen vezetett tankot, addig kedves felesége jóval távolabbi helyszínt választott második rendezéséhez. több»

A film összbevétele 161 459 297 dollár volt (imdb.com).

 

Zamperini családja gyásztávíratot kapott a második világháború alatt, mert lezuhant a gép, amelyen tartózkodott, és nem találtak túlélőket, ám valójában 2014-ben halt meg.

(mamiéstöti2)
 

Zamperini találkozott Adolf Hitlerrel.

(mamiéstöti2)
 

Zamperini 5 évesen már cigizett, 8 évesen ivott.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.