Anne Hathaway parádésan csinált viccet Matthew McConaughey-ból (videó)

Anne Hathaway nemrég Jimmy Kimmel műsorában járt, ahol természetesen szóba került a színésznő hamarosan mozikba kerülő új filmje, a Vihar előtt.

A színésznő úgy foglalta össze a filmet, hogy tulajdonképpen bármi, amit tudunk róla, mielőtt megnéznénk, csak rontja a hatást, ezért nem is nagyon bocsátkozott részletekbe – annyit viszont elárult, hogy egy nagyon izgalmas, feszes, szexi és nyomasztó film, amire nagyon büszke- és kiemelte az író és rendező Steven Knight zsenialitását is.

Ám mielőtt szóba került volna, hogy mennyire remek filmet raktak össze, a műsorvezetővel kibeszélték egy kicsit a film másik főszereplőjét, Matthew McConaughey-t, aki a filmben a színésznő férjét játssza. A történet szerint egy hajóskapitány belső harcai miatt egyre távolabb sordódik a valóságtól – ekkor keresi fel volt felesége, hogy ölje meg jelenlegi és roppant gazdag férjét, amit busásan megfizetne.

A színész – annak ellenére, hogy igazi átváltozóművész – közismert karakterességéről, a színésznő pedig nem tudta kihagyni, hogy ne parodizálja egy kicsit, így pár másodpercben igen élő képet festett arról, ahogy a színész beszél és viselkedik.

A produkciónak nagy sikere volt a közönségnél és a műsorvezetőnél is, nem véletlenül: