Két évvel azután, hogy a szexuális visszaélés és a szexuális zaklatás vádja miatt Armie Hammer visszavonult a nyilvánosságtól, az Air Mail James Kirchicknek adott interjúban a színész elmondta, hogy drog- és alkoholproblémái miatt elvonóra megy.

Mindemellett Hammer az interjúban a cancel-kultúra jelenségéről is beszélt, amely kapcsán Robert Downey Jr. nevét is megemlítette. Az Air Mail a Vanity Fair 2022 júliusában megjelent cikkére hivatkozott, amelyben arról számoltak be, hogy Hammer pénzügyi támogatást kapott Downey Jr-tól nem sokkal azután, hogy kirobbant körülötte a botrány.

“Vannak olyan emberek, akik nagyon nehéz időszakon mentek keresztül korábban, amit akár úgy is nevezhetnénk, hogy ‘hősi halált haltak’” - mondta Hammer, majd hozzátette, hogy szerinte Robert Downey Jr. egy ilyen ember.

“Amint valaki bármi rosszat tesz, azonnal eldobják őt. Nincs esély a rehabilitációra. Nincs esély a megváltásra. Valaki hibázik, és mi eldobjuk, mint egy törött eldobható kamerát. Robert és még sokan mások is példák arra, hogy milyen az, amikor egy ember megtapasztalja a fájdalmat, majd a felemelkedést. Ez egy dolog, amire én is törekszem” - mondta Hammer.

Hammer az Air Mailnek adott interjújában a szexuális visszaélésekkel és szexuális erőszakkal kapcsolatos vádakkal szemben tagadta, hogy bármi rosszat tett volna. A színész az interjúban azt is elmondta, hogy hogy az öngyilkosságot fontolgatta a vádak visszahatása miatt, és hogy 13 éves korában szexuális visszaélés áldozata volt. A témával kapcsolatban korábban ITT írtunk.