Arnold Schwarzenegger: Ezt elcsesztem! - Kínosan vicces helyzetbe hozta Chris Prattet a színészlegenda

Manapság Hollywood kezd egy picit a magyar kis falvakra emlékeztetni, ahol nem csak mindenki ismer mindenkit, de a keresztházasságok sem ritkák. Most épp Arnold Schwarzenegger keveredett egy kis kalamajkába a vőjével, mindezt ráadásul élőben közvetítették is.

De ki is a terminátor vője? Nos, Hollywood egyik aktuális sztárja, akit a legtöbben a Jurassic World és A galaxis őrzői mozikból ismerhetnek. Természetesen Chris Prattről van szó, aki 2019 nyarán vette feleségül Katherine Schwarzeneggert.

Chris Pratt a közösségi médiában szervezett meg egy jótékonysági online beszélgetést, ahol több hollywoodi sztárral is élőben beszélgetett. A video vége felé aztán felkonferálta Mr. Universe-t, a terminátort és egyben Kalifornia állam egykori kormányzóját, és nem mellesleg a saját apósát, Arnold Schwarzeneggert. Arnie helyes kis kalapban csatlakozott a beszélgetéshez, ám rögtön az elején sikerült alaposan mellé lőnie.

Amikor Chris Pratt köszöntötte őt, válaszképp egészen véletlenül Chris Evansnek szólította. Persze rögtön el is nevette magát, és bocsánatot kért, amiért ezt elszúrta. Majd Arnie hozzátette, hogy természetesen nagyon jól tudja, hogy ő Chris Pratt, már csak azért is, mert ő a kedvenc vője. Erre jött is Chris Pratt válasza, aki nevetve megjegyezte, hogy még jó, hogy ő a kedvence, mivel egyben az egyetlen is.

Természetesen haragról vagy sértődésről szó sincs, mindketten viccnek fogták fel az egészet. És persze abban sem lehetünk biztosak, hogy Arnold Schwarzenegger nem szándékosan heccelte-e vőjét, akiről korábban elmondta, hogy nagyon jól kijönnek egymással.