Az 5 legjobb új film, amit januárban streamelhetsz

Új év, új filmek a streaming csatornák kínálatában! Szerencsére januárban sem fogunk unatkozni, bőven lesz mit nézni a Netflixen, a Disney+-on vagy épp az Amazon Prime-on. Most mutatunk is öt filmet, amelyek a napokban debütáltak vagy fognak debütálni és szerintünk nagyon megéri majd egy-egy estét szentelni nekik.

#5

akció | romantikus | vígjáték

Miután néhány bűnöző tönkreteszi az eskövőjüket, a mentőakció során a friss házaspár ismét rájön, miért is szerettek egymásba egykor. A Tökéletes hang és a Lánytesók... több»

Egy pár éppen kimondaná a boldogító igent az esküvőjén, amikor egy csapat gengszter jelenik meg és túszul ejt mindenkit. A párra vár a feladat, hogy megmentsék a családjuk, a barátaikat, a vendégeket és úgy általában a kapcsolatukat. Január 27-től az Amazon Prime-on.
#4

75 Pamela közelről  (2023)

(3)

dokumentum | életrajzi

Netflix

A popkultúra ikonjának, Pamela Andersonnak az életét követhetjük nyomon, soha nem látott archív felvételek és személyes naplók segítségével. több»

Rendező: Ryan White
Szereplők: Pamela Anderson
A '90-es évek megkerülhetetlen szexikonja volt Pamela Anderson, akit mindenki a Baywatch-ból vagy a Tommy Leevel készült és kiszivárgott szexvideójáról ismert. De ki a nő a skatulyában? Ezt mutatja be a Netflix új dokumentumfilmje, amely január 31-én debütál majd.
#3

76 Halványkék szemek  (2022)

(27) (3)

horror | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy veterán nyomozó egy rejtélyes gyilkos nyomába ered fiatal társával, akit évekkel később Edgar Allan Poe néven ismer majd meg a világ.

A film az amerikai katonai akadémián, West Pointban játszódik 1830-ban, a fiatal Edgar Allan Poe kadétként töltött idejében. Egy sor borzalmas felfedezés után, köztük egy felakasztott kadét és egy halott férfi szíve, Augustus Landor nyugalmazott nyomozót hívják be a nyomozáshoz. Landor valószínűtlen szövetségesre talál Poe-ban, egy nem túl sikeres kadétban, akinek árnyékos múltja van, előszeretettel iszik, és két kötetnyi verset publikált. Mától a Netflixen.
#2

61 A magadfélék  (2023)

(6) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házaspár és családja története, akik a modern szerelmet és a családi dinamikát vizsgálják az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs... több»

gy új házaspár megtanulja, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de egyes családok nem, amikor szembesülnek szüleik egymásnak ellentmondó nézeteivel a kapcsolatukról Jonah Hill és Kenya Barris vígjátékában. A magadfélék című film főbb szerepeiben Jonah Hill, Lauren London, David Duchovny, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus és Eddie Murphy látható. Január 27-től a Netflixen.
#1

72 A menü  (2022)

(32) (26)

horror | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Egy fiatal pár egy csendes kis szigetre utazik, hogy egy fantasztikus gasztronómiai élményben vegyen rész, a főszakács azonban tartogat néhány meglepetést számukra. Mark... több»

A fiatal pár, Margot és Tyler egy kis szigetre érkeznek, hogy egy exkluzív étteremben vacsorázzanak; a séf fényűző menüt állított össze, ami tartogat néhány váratlan meglepetést. Már elérhető a Disney+-on.