Az 5 legrosszabb 2022-es Netflix-filmet a földbe döngölték a kritikusok

Rengeteg kifejezetten jó filmet tudott szállítani 2022-ben a Netflix. De bőven volt mit pakolni a képzeletbeli mérleg másik serpenyőjébe is. Akadt néhány egészen elképesztően pocsék film is a kínálatban, amiket a kritikusok alaposan megrángattak. Megmutatjuk közülük az öt legrosszabbat.

#5

45 A buborék  (2022)

(6) (1)

vígjáték

Netflix

Egy csapat színész és színésznő, akik egy hotelben buborékban rekedtek, megpróbálnak minden áron befejezni egy filmet. több»

Egy film egy film forgatásáról. Vagy pontosabban egy borzasztó film egy borzasztó film forgatásáról. A Rotten Tomatoes oldalán a krtikusok 21, a rajongók 30 százalékot szavaztak meg neki, ami nem sok. Ahogy a Mafab olvasóinak 47 százalékos tetszési indexe sem az.
#4

63 A hazai csapat  (2022)

(14)

sportfilm | vígjáték

Netflix

A New Orleans Saints csapat története, akik edzőjét, Sean Paytont 2012-ben egy évre felfüggesztették, mert részt vett a csapat Bountygate botrányában. több»

Sportvígjáték? Rengeteg nagyon jót találunk, de ez speciel nem lesz köztük. A Rotten Tomatoes oldalán a kritikusok 19 százalékot adtak neki, a rajongóknak azért sokkal jobban tetszett. Tőlük ott 48, itt a Mafabon 64 százalék lett a jussa.
#3

45 Arcátlan  (2022)

(13) (1)

dráma | krimi | misztikus | romantikus | thriller

Netflix

Grace testvére gyilkosság áldozatává válik és kettős élete - mint webkamera-előadó - lelepleződik, ezért a nő úgy dönt, belebonyolódik a nyomozásba, annak ellenére, hogy... több»

Alyssa Milano egyedül kevés volt ehhez a filmhez. Kicsit thriller, kicsit fülledt, kicsit krimi, de kicsit sem kötötte le az embereket. A Rotten Tomatoes a kritikusoktól 14 százalékra futotta, de a rajongók szerint még ez is sok, tőlük 13 százalékot kapott. Itt a Mafabon csak 47-re taksálták.
#2

53 Énidő  (2022)

(11)

vígjáték

Netflix

Egy apát követhetünk nyomon, aki évek óta először talál időt magára, miközben felesége és gyerekei távol vannak. Újra összejön egy barátjával egy vad hétvégére. több»

Mark Wahlberg és Kevin Hart párosa méreteset taknyolt ezzel a filmmel. Se nem vicces, se nem szórakoztató, cserébe vontatott és unalmas. A Rotten Tomatoes oldalán a kritikusok 6, a rajongók 33 százalékot adtak neki. Itt, a Mafabon 52 százalékig jutott.
#1

50 Marmaduke  (2022)

(2)

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Egy legendás kutyakiképző úgy véli, segíthet Marmaduke-nak, hogy ő legyen a történelem első dán dogja, aki megnyeri a Westminster Champion trófeát.

A kutyás filmek vagy mesék általában mindig jó szórakozást nyújtanak. Kivéve ez. Mert ez nagyon nem. A bajkeverő kutyáról szóló animációs film az iskolapéldája lett annak, hogyan ne csináljunk filmet. Ez meg is látszik a Rotten Tomatoes értékelésein is: a kritikusoktól 0, azaz nulla százalékot kapott! De a rajongók jó szíve is csak 27 százalékra volt jó. Itt, a Mafabon még engedékenyebbek voltak az olvasók, 50 százalékot szavaztak meg neki.