Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
40%

A buborék (2022)

The Bubble
Filmadatlap
 
29
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Maria Bakalova
Vir Das
Pedro Pascal
Keegan-Michael Key
David Duchovny
Leslie Mann
Maria Bakalova
Samson Kayo
Keegan-Michael Key
David Duchovny
Pedro Pascal
Leslie Mann
Karen Gillan

Videók (2)

 
BThomi   2022. 04. 08.

legújabb vélemény

0
Gyilkosság a humor ellen

A Netflix folyamatosan bebizonyítja, hogy nem kívánnak a középszerűségen túllendülni semmilyen filmmel vagy sorozattal. Picit még sajnálom is az előfizetőket. Ezzel a filmmel azonban még magukhoz képest is alulteljesítettek. Valahol, haloványan remélem, hogy Jud Apatow-nak valaki azért odasúgta, hogy k*rvára nem vicces a filmje, akármennyire is a képünkbe akarja erőszakolni. Az ember folyamatosan olyan fintorgó, már-már stroke-ot kapott arckifejezéssel nézi a jeleneteket, és mikor az hiszed, hogy nincsen több, de basszus van! Értem én, hogy a Jurassic Parknak akarnak bemutatni, de belegondoltak vajon abba egy percig is, hogy sikerült? David Duchovny az X-Akták óta úgy zuhan lefele a ripacsság csúszdáján, hogy nem értem, a hátsója hogyhogy nem égett még el. Ha valamire, erre biztosan ki lehet jelenteni, hogy ez a film ablakon kidobott pénz. Filmezés közben én is az a pali vagyok, aki szeret rágcsálni, de egy ponton inkább azt éreztem, hogy ki kell menni, és kidobni minden falatot, még a rágcsa is pazarlás volt. Egy dolog azonban - és ez az egyetlen - élvezhető volt, a dinók CGI-kinézete. Remélem nem történt meg, hogy ezt a filmet megnézte Steven Spielberg, mert a rendező könnycseppjei is sértőek lennének nekem.

 
Anuika   2022. 04. 02.

a nap véleménye

3
Önreflexió a semmire

A Netflix legújabb saját gyártású egész estés filmje találó címmel rendelkezik. A buborék átlátszó hártyája alatt ugyanis kongó ürességet találni, ráadásul hamar az arcunkba is pukkad. Judd Apatow rendezésére nem mentség a Covid okozta elgyötörtség é... teljes kritika»

 
e-batta   2022. 04. 03.

1
Kicsit sem vicces Apatow apatikus filmje

Még mindig reménykedem abban, hogy ez egy olyan áprilisi tréfa volt, aminek a kicsavart humorát nem vagyok képes felfogni, mert a film nagyon a Nézhetetlen kategória felé tendál. Tele van nagy nevekkel, és kivétel nélkül mind pocsékul játszanak. Vagy... teljes kritika»

 
mártilány   2022. 04. 01.

0

Nem mondom, hogy rossz volt ez, mert túloznék, de Judd Apatowtól azért egy picit többet vár az egyszeri néző, különösen, ha belegondolunk, milyen filmeket tette le a műfajban korábban. Megnéztük, rendben van, elfelejtük, többet vártunk. Röviden ennyi.

 
Dodi   2022. 04. 03.

0

A koncepcióban sok lehetőség rejlett. A szereplők tehetségesek. A film csak nem túl jó. Gyenge a tempó és a poénok laposak. Nagyszerű lehetett volna egy olyan átírással, ami valódi poénokat és frappánsabb párbeszédeket tartalmaz.

 
Kocczos   2022. 04. 02.

0

Rém gyenge, alig értelmezhető, hogy mi ez, nagy csalódás...

 

A filmet a Jurassic World: Dominion (2022) forgatása ihlette, amelyet a világjárvány idején forgattak, és amelynek színészei a forgatás alatt egy szállodában éltek együtt.

(Hupka Adrián)
 
Annak, aki még nem látott hasonló mozit, vélhetően sokkal nagyobb élményt nyújthat a szatirikus hangvétel, a rutinosabb néző viszont olykor bele is pörgethet, mert nem marad le semmi fontosról. több»