A Netflix új, érzéki spanyol filmje, Az ablakomon át egy bonyolult tinédzserrománc történetét meséli el. Egy szexjelenet azonban kiakasztotta a nézőket.

Miután-filmekre hajazó Netflix-filmben Raquel (Clara Galle) megpróbál kapcsolatot építeni szomszédjával, Ares-szel (Julio Peña), de bimbózó románcukat nem nézi jó szemmel a srác gazdag családja.

Mielőtt szerelmük beteljesülne, Raquel és Ares macska-egér játékot játszanak, a szexuális feszültség pedig csak fokozódik, amikor hazatérnek egy buliból. Raquel hazaviszi Apolót (Hugo Arbues), Ares részeg öccsét. Mind a hárman egy ágyban fekszenek, amikor Ares elkezdni kényeztetni Raquelt.

Ez a jelenet pedig nem maradt reakció nélkül, a közösségi médiában láthatóan sokakat sokkolt és undorral töltött el a bizarr intim pillanat, különösen, ahogy Ares fogja a kisöccse, Apolo kezét, miközben Raquelhez ér.

"Beszélhetnénk a felkavaró jelenetről az ágyban Apolóval, Aresszel és Raquellel? A könyvben nem állnak olyan közel egymáshoz. És Ares, ahogy a kezét fogja, az olyan, mintha vérfertőzés lenne, borzalmas volt, és egyáltalán nem volt izgalmas" - írta az egyik olyan Twitterező, akinek cseppet sem jött be a szóban forgó jelenet. Azért ezt is meg lehet érteni.

Ha még nem láttad a filmet, és pótolnád, ide kattintva a mafabos adatlapról rögtön le is játszhatod (rózsaszín 'Lejátszás a Netflixen' mező), amennyiben van előfizetésed a Netflixen.

romantikus | vígjáték

Egy lány fülig szerelmes a titokzatos szomszédjába, akit csak távolról figyel. Arra a végső következtetésre jut, hogy mindent el kell követnie azért, hogy a fiú szerelmes legyen... több»