Chris Evans és Dwayne Johnson egyesítette erejét, a két sztár ugyanis közös filmen dolgozik. Csekkoljátok a film csapatát a fenti galériánkban, a projekttel kapcsolatban pedig mondjuk a részleteket lentebb! 

Red One címmel forgat filmet Jake Kasdan az Amazon Studios égisze alatt. A projekt a Johnson tulajdonában lévő Seven Bucks Productions műhelyében készül, és bár a szinopszis egyelőre nem ismert, annyi mindenesetre már most tudható, hogy a forgatókönyvet a Halálos iramban filmek kapcsán ismert Chris Morgan és Hiram Garcia párosa fejleszti.

Dwayne Johnson még tavaly júniusban beszélt arról egy interjúban, hogy egy új projekten dolgozik Kasdannal együtt, noha bővebb részleteket nem árult el. Chris Evans legutóbb a Netflixen megjelent Ne nézz fel! című filmben volt látható egy kisebb cameo erejéig, illetve az idén nyáron debütáló Lightyear animációs film szinkronszerepében lesz hallható. Johnson az idén júliusban debütáló Black Adam címszerepében tér vissza.

A Red One munkálataival és szereposztásával kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»