Megkapta első előzetesét a Ford és Ferrari ikonikus csatározását megörökítő Az aszfalt királyai, melynek főszerepeit Christian Bale és Matt Damon alakítják.

A 24 órás Le Mans verseny leghíresebb futama kétségkívül az 1966-os verseny volt, melyen Ford egy forradalmi technológiával épített autóval szállt versenybe, hogy legyőzze legnagyobb riválisát, Ferrarit. Az aszfalt királyai című dráma ennek a futamnak a történetét dolgozza fel olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Christian BaleMatt DamonJon BernthalJosh LucasCaitriona BalfeNoah JupeRay McKinnon és Tracy Letts. Damont az ikonikus mérnök, Carroll Shelby, míg Bale-t Ken Miles, a legendás brit pilóta szerepében láthatjuk majd.

A sikervárományos, potenciálisan Oscar-esélye produkció rendezői székét pedig nem más kapta, mint az Oscar-díjra jelölt James Mangold direktor, aki olyan filmekkel tette le a névjegyét Hollywoodban, mint a Logan - Farkas, a Börtönvonat Yumába vagy A nyughatatlan. Mangold hosszú évek óta próbálja tető alá hozni a projektet, melyet számos nehezítő körülmény lassított, idén azonban végre a mozikba kerül a film, és természetesen a hazai nézők sem maradnak majd le róla.

Az USÁ-ban Ford v Ferrari, nálunk Az aszfalt királyai címet kapó dráma november 14-én debütál Magyarországon. A film első előzetesét idelent tudjátok megnézni.