Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
23
Képek
8
Videók
 
Lubi   2019. 11. 17.
Verseny a javából

Az autóversenyzős filmek sok ember számára nem a szórakozás legizgalmasabb módját kínálják. A sportfilmeknek komoly erőfeszítéseket kell tenniük, hogy bevonzzák a közönség azon részét is, akik nem egész nap a sportcsatornákon lógnak, vagy nem az adott sportág kedvelői. A technikai sportokról filmet készíteni pedig különösen nagy kihívás. A laikusok számára izgalmassá tenni valamit, ami a hétköznapokban gyakran unalmasnak van bélyegezve, nem könnyű feladat. Az aszfalt királyai mégis sikeresen veszi az akadályokat, és többet nyújt, mint egy szimpla szerelmeslevél az autók és a versenyzés rajongóihoz, noha kétségkívül ezt a réteget még inkább kiszolgálja. James Mangold, A nyughatatlan és a Loga... több»

 
trinagl   2019. 11. 11.

Elképesztően jól fel van építve a sztori, az biztos, az alakítások pedig szuperek, bár Bale-től nem is igazán vártam mást. Érezhetően sok energiát fektettek az egészbe a készítők, és ez teljesen át is jön a film hangulatán keresztül. Az biztos, hogy még jó néhányszor meg fogom nézni.


 
sadis   2019. 11. 10.

Általában nem jönnek be az ilyen tematikájú filmek, de atyaég, milyen jól néz ki már ez a film. Minden ott van, ami kell egy ilyen műfajhoz, és onnantól kezdve tök mindegy, hogy mennyire is van valóságalapja.

 
Alphik   2019. 11. 09.

Ez a film egyértelműen az életrajzi filmek és a sportfilmek királya. Minden benne van, ami a versenysportok világát jellemzi. Kitartás, küzdelem, marketing, politika, család, egyszerű hétköznapok. Meglepődnék, ha nem kapna Oscart.

 
marklar   2019. 11. 08.

Végre egy normális film az autósportok kedvelőinek is! Dinamikus az egész, áthatja az adrenalin. Szinte úgy éreztem, hogy én ülök a kormány mögött.

Christian Bale
Matt Damon
Christian Bale
Christian Bale
Matt Damon
Tracy Letts
Noah Jupe
Josh Lucas
Tracy Letts
Christian Bale
Noah Jupe
Christian Bale
Caitriona Balfe
Jon Bernthal
Caitriona Balfe
Christian Bale
Noah Jupe
 
az év egyik legkellemesebb meglepetéséről van szó. Humoros, okos és amikor eljön az ideje, akkor eléggé látványos is. több»
 
Mangold pontosan tudta, hogy a két férfi a mindennapok szuperhősei, és kapcsolatuk a nézőnek legalább olyan izgalmas lesz, mint a dögös versenyautók dübörgése. több»
 
Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire eredeti látásmóddal készült, vagy pontosan mit is akar bemutatni, mert amit vállal, azt jól, mi több, remekül, igényesen csinálja. Nézői - csakúgy, mint én - biztosan vigyorogva fogják végignézni. több»
 

Michael Mann Enzo Ferrari (2020) című filmjének főszerepét eredetileg Christian Bale alakította volna, azonban, mivel a színésznek vélhetően túl kevés ideje lett volna, hogy a kellő mértékben lefogyjon a szerepre, Mann végül Hugh Jackman mellett döntött.

(hp)
 

Lee Iacocca 94 éves korában 2019. július 2-án, négy hónappal a film premierje előtt hunyt el.

(hp)
 

Dan Gurney-t a filmben vérszerinti fia, Alex Gurney alakítja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.