Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Rikudou6   2015. 08. 12.

Kellemes kis film remek. Imádom a mai napig! Bármikor meg tudnám nézni és soha nem unnám meg. Isteni párbeszédek, szerethető karakterek. Bárkinek ajánlani tudom.

 
ovejuna   2016. 03. 12.

Én egy picit unatkoztam, nem igazán tudott lekötni a történet, szerintem az alakítások sem voltak eget rengetőek. Ugyan nem bántam meg, hogy megnéztem, de még egyszer tuti nem fogom. Számomra túlságosan üres volt és csak időpocsékolásnak érezném.


 
qwertz   2015. 10. 31.

Jet Li filmjeiben én még sosem csalódtam. Mindig izgalmasak és pörgősek, amit érdemes megnézni. A történet ugyan rém egyszerű, de a harci jelenetek látványa és jól koreografáltsága mindenért kárpótolja az embert.

Jet Li
Jet Li
Nathan Jones
Jet Li
Jet Li
Betty Sun
Jet Li
Jet Li
Jet Li

A film összbevétele 68 072 848 dollár volt (imdb.com).

 

Jet Li a filmben nyújtott alakításáért a Hong Kong Film Critics Society Awards a legjobb színésznek járó díjjal jutalmazta.

(thedarkman99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.