Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
85%

A leggyorsabb Indian (2005)

The World's Fastest Indian
Filmadatlap
 
16
Szereplők
15
Vélemények
52
Képek
1
Videók
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

odaver megható

 
Deku   2017. 12. 23.

Pusztított a film. Én padlót fogtam tőle annyira bejött. Nem volt benne semmi túlzás. Nagyon el van találva a film. A filmben szereplő zenei világ is igazán hangulatos és szeretetre méltó.


 
Berto49   2017. 05. 25.

Rengetegen teljesen odáig vannak ezért a filmért, meg Hopkins játékáért, én nem voltam elájulva egyiktől sem. Eléggé untam, csak nem akartam látatlanban törölni a gépemről. Az is hozzájárult, hogy motoros sebességi rekord hajhászásáröl van szó, amit... több»

 
MP170506   2019. 05. 23.

Egy megindító, felkavaró igaz történet, Anthony Hopkins kiváló alakításával. Bár nem vagyok oda a színészért, de ebben a filmben nagyot alakít. A történet kiváló és a megvalósítás is.

 
szabomarc   2019. 01. 06.

Aranyos történet, jó megvalósítás, élmény volt nézni igazából a filmet is, pont úgy mint azon belül Anthony Hopkins játékát. Élvezetes filmet hozott össze ismét.

 
Kis Anna Kinga   2018. 07. 23.

Én ki nem állhattam Anthony Hopkinst a Hannibálban nyújtott szerepe miatt, előtte meg nem nagyon ismertem a munkásságát. De ez a film hatalmas pozitív meglepetés volt. Hopkins nem egy sablonos színész, aki minden filmjében ugyanazokat a grimaszokat v... több»

 
Ragemarci   2015. 12. 27.

Hopkins talán legjobb alakítása(persze mikor nem kannibál),. Érdemes nem előre olvasni a sztoriról, mivel igaz történet és erősen befolyásolja az izgalom és élményfaktort.

Anthony Hopkins
Diane Ladd
Anthony Hopkins
Diane Ladd
Anthony Hopkins
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.