Az Avatar 2 sztárja azt hitte, már korábban bemutatták a filmet és megbukott

Az Avatar: A víz útja egyik talán legnagyobb meglepetését okozó szereposztása Edie Falcóra esett, aki Frances Ardmore tábornokot alakítja a történetben.

Adrmore tábornok célja, hogy Pandorát továbbra is az emberi faj gyarmatává tegye, a karaktert alakító Falco pedig egy interjúban megjegyezte, hogy valójában fogalma sem volt a film bemutatásának terveiről, ráadásul nem vett részt a produkció promózásában sem.

Az ABC The View című műsorában a színésznő arról beszélt, hogy a jeleneteit már négy évvel ezelőtt felvették, ez idő alatt pedig azt hitte, hogy a filmet valójában már rég bemutatták, és hogy meg is bukott.

“Láttam az elsőt, amikor kijött. A második Avatart négy évvel ezelőtt forgattam. Elfoglalt voltam akkoriban és sok mindent csináltam egyszerre. Valaki említette az Avatart, és azt gondoltam, 'Ó, gondolom, kijött, és nem teljesített túl jól, mert nem hallottam róla semmit'. Megesik az ilyesmi! Valaki nemrég azt mondta: ‘Jön az új Avatar, én pedig azt mondtam: 'Ó, még nem jött ki?' Soha többé nem fogok dolgozni, mert ezt mondtam” - jegyezte meg a színésznő.

Falco azt is elmondta, hogy egyelőre még nem látta folytatást, viszont annak idején nagyon szerette volna, ha őt is egy na’vi szerepre castingolják.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»