Az eddigi legnagyobb dobására készül a Warner/DC

Miután a koronavírus szinte minden idei rendezvényt elsöpört, rengetegen döntöttek az online lebonyolítás mellett. Ez igaz a videojáték-iparra és a filmiparra egyaránt. Az E3 helyett a játékkiadók saját online közvetítésekben leplezték le újdonságaikat. A Warner és a DC pedig a San Diego Comic Con online-ná válása után úgy döntött, minden idők legnagyobb online eseményével rukkol elő.

Ez lesz a Warner és a DC Fandom eseménye, amelyre augusztus 22-én kerül majd sor. Erre a napra élesítik az esemény hivatalos oldalát, amely minden érdeklődő számára teljesen ingyen lesz elérhető. Vagyis máris egy nagyon nagy különbség a hagyományos eseményekhez képest, ami csak tovább növelheti a rajongói érdeklődést.

De mire is lehet majd számítani ezen a napon? Egy seregnyi új bejelentésre biztosan, amelyek a DC legnagyobb címeit érinthetik. Batman, Wonder Woman 1984, Black Adam, The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag vagy Zack Snyder: Az Igazság Ligája mind témát szolgáltatnak majd.

És ezek mellett jó eséllyel szóba kerülnek majd a legnépszerűbb DC-képregények is, köztük: Aquaman, The Batman, Batwoman, Black Adam, Black Lightning, DC’s Legends of Tomorrow, DC’s Stargirl, Doom Patrol, The Flash, Harley Quinn, Lucifer, Pennyworth, SHAZAM!, The Suicide Squad, Supergirl, Superman & Lois, Teen Titans GO!, Titans, Watchmen, Young Justice: Outsiders és Wonder Woman 1984.

Az online esemény összesen hat virtuális termet foglal majd magába, ahol párhuzamosan futnak majd a virtuális programok az előre megírt forgatókönyvek szerint.