Zendaya szó szerint felrobbantotta az internetetA kép forrása: AMPAS / ABC

Az HBO adatai szerint Eufória 2. évadának premierje az Emmy-díjas Zendaya főszereplésével összesen 2,4 millió nézőt vonzott a képernyők elé vasárnap este. Ezzel a második szezon első része lett legmagasabb nézőszámot hozó epizód az HBO-n és az HBO Max-en a streaming szolgáltatás tavaly májusi indulása óta.

Sam Levinson sorozatának második évadának debütálása több mint kilencszer magasabb nézettséget ért el, mint az első évad premierje, amely 2019 júniusában mutatkozott be. 

A 2. évad premierje volt az első számú műsor az HBO Max-on vasárnap, amit a bemutatót követő tweet-áradat is alátámaszt. Arról nem is beszélve, hogy Zendaya szó szerint felrobbantotta a netet, ugyanis a hatalmas érdeklődés miatt az HBO Max alkalmazás összeomlott vasárnap este 9 óra körül, amikor az epizód elérhetővé vált.

A széria középpontjában az East Highland nevű város fiataljainak egymásba fonódó élete áll. A főszereplő a 17 éves Rue (Zendaya) a szerelem, a függőség és a veszteségek között lavírozva keresi a reményt.

A sorozat már itthonról is nézhető az HBO GO-n. Az új szezont ide kattintva egyenese a mafabos adatlapról is elindíthatod, amennyiben van előfizetésed a streaming szolgáltatónál.

dráma

Rue eddig is vékony palánkon egyensúlyozott, hogy a felszínen maradjon, azonban ami valamikor egy zavaró viszketés volt, most már egy sajgó sebbé vált. A függőség, kapcsolatok... több»