2019 egyik nagy durranása volt a Netflixen a Végtelen matrjoska. A sorozat egy fiatal nőről szólt, aki ugyanabban a napban reked. Egy bulin megölik, neki pedig ki kell derítenie, hogy ki és miért, hogy kiszabaduljon az időhurokból. A sorozat idén, három évvel az első évad után megkapja folytatását.

Bár az első évad végén a főhős, Nadia végül kiszabadul az időhurokból, ez nem jelenti azt, hogy megpróbáltatásai is véget érnek. A második évad eseményei nagyjából négy évvel az első évad ciklusa után játszódnak. Nadia és társa, Charlie közösen néz szembe a saját múltjával, amihez egy Manhattanben található időkapunk kell átlépniük.

Az új évad előzetese alapján most is rengeteg fordulatra és izgalmas csavarra számíthatunk. Nadia szerepében természetesen visszatér Natasha Lyonne, aki azt is megerősítette, hogy a második évaddal sem ér majd véget a sorozat. A színésznő egy interjúban arról beszélt, hogy az eredeti ötlet, amire az egész sorozatot felépítették, eleve három évadra terjedt ki.

Az, hogy az első és második évad között három évet kellett várnia a rajongóknak, pusztán a világjárvány következménye, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy az április 20-án debütáló második évad után a harmadikra nem kell majd újabb három évet várnunk.