Az IMAX alkalmazottai már látták Christopher Nolan filmjét, és nem hallgatták el a véleményüket

Mint ismert, Christopher Nolan következő filmje, a Tenet jelen állás szerint augusztus 26-án kerülhet a mozikba világszerte – kivéve az Egyesült Államokat, ahol csak néhány nappal később mutathatják be. Az akció-thriller hónapok óta lázban tartja a rajongókat, akik egyre inkább ki vannak éhezve egy jó kis mozizásra.

Csakhogy a koronavírus miatt jó ideje zárva tartanak a mozik, és ha még ki is nyit némelyik, az emberek egyelőre félnek moziba menni. Talán augusztus végére ez változni fog. Viszont míg a rajongóknak türelmesen várniuk kell, addig bizonyos IMAX-alkalmazottak már megnézhették a filmet.

Egészen pontosan a film utómunkálatai során láthatták annak bizonyos részeit vagy épp az egészet. És az IMAX vezetője, Rich Gelfond elmondása szerint a munkatársai egyszerűen lehidaltak tőle. Kortól és nemtől függetlenül mindenki oda volt a Tenetért, amelyről csak szuperlatívuszokban tudtak beszélni neki. Dicsérték neki a történetet, a rendezést és a vágást is.

Persze innen nehéz megítélni, hogy ezek a vélemények mennyire hitelesek, és mennyit szépített rajtuk Gelfond. És jó eséllyel egészen addig, amíg végül tényleg be nem mutatják a filmet a mozikban, nem is fogjuk megtudni, hogy csak egy sokadik marketingfogásról van-e szó vagy épp Christopher Nolan egy újabb remek filmet tett le az asztalra.