Alig egy hét van hátra az Öngyilkos osztag hazai premierjéig. James Gunn rendezése egy elképesztően brutális és látványos akciófilmet ígér, amelyhez már be is futottak az első kritikák.

A 2016-ban mozikba került David Ayer-féle Öngyilkos osztag enyhén szólva sem lopta be magát a rajongók szívébe, így Gunn produkciójának nem kis elvárásoknak kell megfelelnie. Az új Öngyilkos osztag jelenleg 98 százalékos értékelést tudhat magáénak a Rotten Tomatoes portálon, de lássuk is egy kicsit részletesebben, mit is gondoltak róla a kritikusok.

“Így kell ezt csinálni” - jegyzi meg meglehetősen tömören a Times szerzője, Ed Potton.

“Gunn a Marvelnél A galaxis őrzőivel már bizonyította, hogy a nonszensz dolgokat is képes arannyá változtatni, most ugyanezt megcsinálta a DC-nél” - írja az Empire magazin kritikusa, Olly Richards.

“Káprázatosan színes és eszméletlenül kegyetlen film, miközben érzelmileg is a helyén van” - olvasható Robbie Collintól, a Daily Telegraph kritikusától.

A legtalálóbban alighanem David Ehrlich, az IndieWire szerzője fogalmazott a filmmel kapcsolatban, aki az elmúlt évek legszórakoztatóbb és legfelemelőbb filmjének találta Gunn rendezését, amely könnyedén lépi át a szuperhősfilmek szabta korlátokon.

Az Öngyilkos osztag augusztus negyedikén debütál a hazai mozikban, így hamarosan bárki meggyőződhet arról, mennyire is helytállóak a fenti vélemények.