Az Örökkévalókban szerepel az első nyíltan meleg, házas Marvel szuperhős!

Hosszú ideje pletykálták már, hogy a Marvel előbb utóbb előáll az első nyíltan meleg szuperhőssel, az Örökkévalók kapcsán most azonban hivatalossá vált a dolog.

Maga Kevin Feige osztotta meg a világgal, hogy az Örökkévalókban láthatják majd a nézők az első nyíltan meleg szuperhőst, aki ráadásul a főszereplők egyike lesz. A producer nem mondta el, kiről van szó, mindössze annyi derült ki, hogy az illetőnek családja van, férfi és házas.

A Marvel moziverzumában eddig csak egy biszexuális karakter kapott helyet, a Tessa Thompson által alakított Valkűr, bár a Thor Ragnarök alapján ez sem volt teljesen egyértelmű, mindesetre az identitása az ígéretek szerint Thor 4-ben már lényegesen nagyobb hangsúlyt fog kapni.

Az idei D23-on már felsorakoztak az Örökkévalók sztárjai (az erről készült videót itt nézhetitek meg), így a szóban forgó karaktert alakító színész is biztosan köztük volt. A Chloé Zhao rendezésében készülő film főbb szerepeit Angelina JolieSalma HayekKit HaringtonRichard MaddenKumail NanjianiGemma Chan és Brian Tyree Henry alakítják.

Az Örökkévalók 2020. november 4-től látható a mozikban.