Az új Batman-sorozatot is elkaszálta az HBO Max, de van jó hír is

Az HBO Max hat készülő animációs sorozatot törölt, köztük a Batman: Caped Crusadert is.

A Variety értesülései szerint a szériát még 2021. májusában rendelte be a stúdió, és amelyen nem kisebb nevek, mint Bruce Timm, J.J. Abrams és Matt Reeves vettek volna részt producerként. 

A továbbiakban nem készülnek el a Merry Little Batman, a The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie, a Bye Bye Bunny: A Looney Tunes Musical, a Did I Do That to The Holidays: A Steve Urkel Story és The Amazing World of Gumball: The Movie című animációs filmek sem. Ellenben mind a hat széria fejlesztése tovább folytatódik, hogy megpróbálják értékesíteni más szolgáltatóknak.

A Batman: Caped Crusade egyébként a klasszikus Batman animált szériára épült volna, amely Bruce Timm közreműködésével készült, a Demimonde után J.J. Abramsnek ez a második projektje, amelyet a Warner Bros. Discovery elkaszál.

A Warner Bros. Discovery úgy döntött, hogy a jövőben visszavonul a gyerek- és családi tartalmak gyártásától, ezen döntés következményeképp pedig a múlt hét folyamán lekerült az HBO Max műsorkínálatából többek közöt a Little Ellen és a Szezám utca is.

“Az élőszereplős gyerek- és családi műsorok a közeljövőben nem képezik mindazt, amelyre a programkínálatunkban fókuszálni szeretnénk” - nyilatkozta nemrégiben az HBO Max szóvivője.