Nicole Kidman (cikkünk galériájában) és Harris Dickinson lesz a főszereplője a hamarosan bemutatásra kerülő Babygirl című filmnek, amelyben az általuk alakított karakterek viszonyba keverednek. 

A filmben, amelyet a hatalom dinamikájának és a szexualitásnak a vizsgálataként írnak le, Kidman egy domináns és irányító vezérigazgatót alakít, aki viszonyt kezd a Dickinson által játszott fiatal gyakornokkal. 

A szereposztásban olyan sztárok kaptak helyet, mint Antonio Banderas, aki Kidman férjét alakítja, Jean Reno, aki egy rivális üzleti vezetőt formál meg, és Sophie Wilde, akit a vezérigazgató asszisztensének szerepében láthatunk majd, aki közelről szemléli a kibontakozó viszonyt. 

A filmet a Játsszunk gyikosost! direktora, Halina Reijn rendezi, és a tervek szerint decemberben New Yorkban forgatják.

Kidman a napokban egy nagy bejelentés kapcsán került a figyelem középpontjába, melyről itt írtunk bővebben. A színésznőt legközelebb az Ausztrália alapján készült 6 részes minisorozatban láthatjuk majd, mely most vasárnap majd a Disney+-on.

dráma | kaland | történelmi

Az arisztokrata családból származó Sarah-nak szarvasmarhafarmja van Ausztráliában. Férje halála után egy gazdag riválisa próbálja megszerezni tőle a birtokot, de ő összefog... több»

Rendező: Baz Luhrmann
Szereplők: Hugh Jackman, Nicole Kidman