2018.01.10   szerző: hp   hozzászólások: 1

Egyre közeledik az Útvesztő-széria utolsó felvonása, mely minden korábbinál több izgalmat ígér.

Az Útvesztő: Halálkúra lesz a trilógia leghátborzongatóbb része

Dylan O'Brien szerencsétlen serülése miatt jóval az eredeti premierdátumot követően, de hamarosan végre a mozikba érkezik Az útvesztő: Halálkúra. A bemutató kapcsán frissen megjelent filmrészlet nem csak izgalmakat, de hátborzogató jeleneteket is ígér.

Az útvesztő-trilógia nagyszabású befejező részében a Tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Tisztársakat.

A film rendezői székét  Wes Ball foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Dylan O'BrienKaya ScodelarioThomas SangsterPatricia ClarksonBarry PepperKi Hong Lee és Walton Goggins.

Az útvesztő: Halálkúra január 25-től a hazai mozikban.

akció | sci-fi | thriller

Az útvesztő-trilógia nagyszabású befejező részében a Tisztársak, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be... több»