73 Téboly  (2020)

A hónapok óta tartó zárva tartás után Christopher Nolan legújabb filmje a Tenettel nyitottak újra a mozik. Többek szerint a tét egyébként sem volt kicsi, hiszen ha Tenet elhasalt volna a kasszáknál, úgy akár a teljes filmiparnak lőttek volna az idei évre.

Nem kevesebbet vállalt magára Russell Crowe legújabb filmje, a Téboly, amely szintén legfrissebb megjelenések között van, és amely a Tenet mellett szintén egész szépen teljesít a bevételeket illetően, bár a történethez az is hozzátartozik, hogy az alkotók egyre nagyobb sebességre kapcsoltak a film promója során.

Korábban maga Crowe készített egészen fura kisfilmeket a Tébolyhoz, most viszont egy egészen új dobásra szánta el magát produkció, a hivatalos Twitter oldalán ugyanis azzal buzdítják a nézőke a film megnézésére, hogy ezúttal valami olyasmire üljenek be a mozikba, amelytől kevésbé fájdul meg a fejük.

Kell ennél több? Bár kétségtelen, hogy a Téboly enélkül is jó eséllyel rengeteg embert vonz be a nagyvászon elé, a hazai mozikban szeptember 10-én debütál, addig viszont érdemes ráhangolódni az előzetessel.