2019.11.12   szerző: Archívum   hozzászólások: 0

A közelmúltban már láthattuk a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk friss angol nyelvű trailerét, de most már a magyar előzetesre sem kell tovább várnunk.

Jövő év januárjában visszatér az ikonikus páros, Mike és Marcus, hogy ismét egy felejthetetlen akciófilmmel örvendeztessék meg a franchise rajongóit. A Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk-hoz végre befutott az új magyar szinkronos trailer is, mely alapján merjün állítani, hogy érdemes lesz feljegyezni a naptárunkba a premierdátumot.

A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék. Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll.

Az Adil El Arbi és Bilall Fallah (Fehér hó) rendezésében, George Gallo, Chris Bremner, David Guggenheim és Anthony Tambakis forgatókönyve alapján készülő sikervárományos film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Joe Pantoliano, Paola Nuñez, Alexander Ludwig és Charles Melton.

Hazai premierdátum: 2020.01.16.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: