Henry Cavill barátnőjével, Natalie Viscusóval érkezett az Enola Holmes 2 New York-i premierjére.

A pár tavaly év elején, 2021 áprilisában hozták nyilvánosságra, hogy kapcsolatban élnek, persze Viscuso neve egyelőre nem mindenkinek csenghet ismerősen. Natalie Viscuso jelenleg a Vertigo Entertainment televíziós alelnöke, tinédzserként viszont szerepelt az MTV My Super Sweet 16 című műsorában.

Viscuso nem mellékesen Michael Viscuso klubtulajdonos lánya, így annak idején számos találgatás merült fel azzal kapcsolatban, hogy Natalie kizárólag ennek köszönhette, hogy televíziós szereplést kapott.

Nem sokkal a bejelentés után egyébként Cavill több kommentet is kapott, amelyben párjára tettek negatív jelzőket, ezt viszont a színész könnyedén lesöpörte az asztalról.

“Boldog vagyok a szerelemben és az életben is. Rendkívül hálás lennék, ha együtt tudnátok velem örülni. Ha nem tudod rávenni magad, hogy ezt megtedd, akkor próbálj meg büszke lenni magadra, és légy önmagad legjobb változata lenni” - reagált a színész.

Az Enola Holmes 2 november negyedikén debütál a Netflixen, amelyben Cavill újfent Sherlock Holmes szerepében lesz látható.

akció | dráma | kaland | krimi | misztikus

Enola Holmes elvállalja első ügyét nyomozóként, de ahhoz, hogy megfejtse egy eltűnt lány rejtélyét, szüksége lesz barátai és bátyja, Sherlock segítségére. több»